5 tips för dig som behöver mer förvaringsutrymme

Det spelar nästan ingen roll hur många garderober man har, man får ändå alltid bekymmer med att få plats med alla sina saker och kläder ändå till slut. Här tänker jag ge dig några tips för hur du löser dina förvaringsproblem på ett bra och enkelt sätt. 

  1. Vakumförpacka kläder du inte använder ofta. Du gör detta väldigt enkelt genom att stoppa ner dina kläder i en sopsäck som du sedan suger ut luften ur med hjälp av en dammsugare. Du pressar då ihop dina kläder så de tar mycket mindre plats. Detta funkar också mycket bra på täcken, kuddar och filtar.
  2. Om du har högt i tak kan du installera en stång över dina vanliga garderober där du hänger säsongsbetonade kläder. Med hjälp av en pinne kan du enkelt både hänga upp och lyfta ned galgar med de kläder du vill ha för tillfället. Detta utrymme är annars bara outnyttjat. Fungerar dock bara i hus och lägenheter med mycket högt i tak.
  3. Köp bra och billiga garderober online. En garderob som är flyttbar är ett enkelt sätt att lösa problemmed förvaringsutrymmet. Hos WeGot kan du hitta billiga garderober som är både snygga och med hög kvalitet. Det blir då en inredningsdetalj också.
  4. Ge bort gamla kläder du inte använder. Det som du inte längre tycker om, eller saker som inte längre passar kan någon annan bli glad över att få.
  5. Hyr ett förråd. För dig som har extremt mycket kläder som du vill förvara en längre tid och som du vill ha kvar för framtiden så är ett hyrförråd en bra lösning. Det kostar lite men det kan det vara värt. 
13 Jun 2017