Bröllopstrender 2019

Varje år kommer det ofta trender, inom olika kategorier. Det är inom bröllop så väl som inom det vanliga modet. Är det så att ni ska gifta er i år så har ni förhoppningsvis redan påbörjat er planering. Det är ju runt ett år man behöver på sig säger alla experter som vet. Många gånger beror det på att kyrkor och lokaler så som Flädie Mat & Vingård eller andra ställen blir uppbokade ett år i förväg. Sen är det ju så att man vill hinna med allt annat inför sitt bröllop.

Vad ska man tänka på?

Utöver att boka lokal och kyrka är det ju en massa mer saker man ska göra. Det finns ofta många bra checklistor på nätet där det står vad man ska göra och när i tid det behöver göras. Man ska ju ordna allt från bröllopskläder, till blommor, tårta, fotograf, inbjudningar och en massa mer. Så ett hett tips är att surfa in på en massa olika bröllopssajter för att få en massa bra tips och råd.

Hur var det med trenderna då?

Ofta så kommer ju trenderna året innan och förutspår året efter. Som denna artikel på Metro Mode. Har ni inte kollat in trenderna förra året så finns det tid än, om ni gifter er mycket senare i år. Sen är det så klart inte ett måste att följa trenderna, utan det viktiga är att bröllopet blir så som ni vill ha det och önskar er det!

15 Jan 2019