Få ut så mycket som möjligt av livet

För att kunna leva till fullo så måste man lära sig en himla massa saker och det är inte de sakerna som lärs ut i skolan direkt. En god självkänsla är såklart en mycket bra grund, men om man inte fått en sådan i present av sina föräldrar under uppäxten så är det mycket utmanande att tillskansa sig en sådan senare i livet. Då får man helt enkelt gå andra vägar och de är snåriga och fulla av hinder. Ett sätt som faktiskt funkar riktigt bra är att ege sig själv en psykolog och psykoterapi i Malmö i present och liksom hela sig själv inifrån så fort som möjligt. Det är väldigt effektivt - och jag talar av egen erfarenhet.

Något liksom skavde

Jag började gå hos min psykolog i Malmö för ungefär ett år sedan, för jag kände mig liksom lite ostabil. Jag visste inte vad felet - eller felen - var, men jag var inte så himla lycklig. Och det är något jag tycker att man ska satsa på - att vara lycklig.

Lyckan är inte konstant

Att vara lycklig är förstås ingen konstant, det ska man inte tro. Livet bjuder på väldigt många motgångar, men ju bättre rustad man är att möta dem, desto snabbare kan man få uppleva fina stunder igen när en motgång slagit till. Mycket handlar om vilken inställning man har och inställning kan man faktiskt jobba fram. 

Jag ska inte bli långrandig här nu, ville bara tipsa om att investera i lite psykologtid i livet, så får man mer ut av det.

5 Nov 2017