Ge alla barn osynlig tandställning!

Hallå alla föräldrar! Är du förälder? Behöver ditt barn tandställning? Då har jag bara en sak att säga; barn behöver inte ha fula tandställningar i sina munnar eftersom det finns osynliga tandställningar. I alla dessa år har stackars barn blivit tvungna att bära fula tandställningar. De stackars barnen har skrapat sig på dem. Gissa hur det känns att ha en tandställning i munnen och som gör att du läspar hela tiden. De har både sett och låtit dumma. Jag undrar varför någon förälder låter installera dem då det finns tandställningar som varken skär i munnen eller får dem att låta och se dumma ut?

Osynliga tandställningar till barn

Nu säger jag det på enda sättet jag kan säga det på: det finns osynliga tandställningar på smajla.se. De är snygga, syns inte och känns inte. De kostar inte mer än en semesterresa för två till Grekland, Italien, Spanien, Malta (eller vart man nu vill åka) för två veckor med all-inclusive! Så vad väljer du? Semesterresa, eller ditt barns väl och ve? Det kan göra jättemycket för ett barn att slippa bli retad för sin fula tandställning och få men för resten av livet.

Tandvård viktigt för barn

Häromdagen hörde jag på nyheterna att våra barns tänder är sämre idag än på många år. Det är inte alla föräldrar som förstår eller bryr sig om sina barns tänder. De varken bryr sig eller tycker sig hinna med att borsta dem två gånger om dagen, och att det blir ordentligt borstade. Många barn äter ganska så onyttigt. Det gäller inte bara godis på lördagen utan även resten av maten som innehåller mycket socker i sylt, bröd, till och med smörgåsskinka, bröd, till exempel innehåller socker, frukostflingorna plus yoghurten. Inte så konstigt då att barnens tänder är dåliga!

 

10 Oct 2017