Håll liv i din träning

Att orka hålla igång sin träning, det är inte alltid det lättaste. Men det går! Det är inte fel att få motivation via bloggar till exempel. Så som Fitline Bloggen - för att du ska hålla dig uppdaterad. Sen finns det även flera andra bra tips för att hålla liv i sin träning. 

Det finns säkert många av som tagit tag i träningen, gjort upp program och sen efter ett par veckor tröttnar du. Här kommer ett par tips hur du orkar fortsätta!

Tips för att hålla fast vid sin träning

Starta försiktigt om det var ett tag sedan du tränade. Bygg långsamt upp det igen. Sedan är det bra att även sätta upp mål med din träning. Så att du har något att kämpa mot så att säga. Målet ska vara realistiskt och motiverande.

Det kan även vara bra att föra en träningsdagbok, så att du håller koll på dina framsteg. Testa även att träna tillsammans med en vän, det är enklare att komma iväg om ni är två som pushar varandra. Eller varför inte anlita en PT?

Det är även  bra att ge sig själv små belöningar på vägen mot sitt mål. Planering är även det viktigt.

Den bästa träningen är den som blir av! Försök hitta träningsformer som du tycker är roliga. Det finns ju en hel del att välja på. 

Glöm inte att ta hand om dig själv med. Är du skadad eller sjuk, se till att vila upp dig!

 

 

8 Mar 2019