Öka storlek på brösten?

Det här med utseende, det är för många kopplat till hur man mår. En del kan inte tänka sig att göra om sig, på något sätt, medan andra hakar på trenden att lägga sig under kniven. Just att förstora brösten är det faktiskt rätt många kvinnor som väljer att göra. Dock kan man ju få ärr, vilket inte är så kul. En vän till mig har nyligen gjort detta, då hon inte alls var nöjd över de hon hade. Hon gjorde sin bröstförstoring hos Bellakliniken. Denna klinik är banbrytande i sitt sätt att förstora bröst, då de inte gör som de flesta andra kliniker. De lägger inget snitt under, för att sätta in implantat, utan de gör en endoskopisk operation. Det gör att det blir en bröstförstoring utan synliga ärr!

Annorlunda sätt att göra bröstförstoring på

Bellaklinken är den enda kliniken i Skandinavien som lägger in implantat via armhålan med hjälp av endoskopisk operation. En bröstförstoring hos Bellaklinken är alltså mindre smärtsam än vad en vanlig sådan bröstoperation kan vara. De använder sig av titthålsteknik  för att se exakt var de ska lägga in implantatet. Detta innebär att de även direkt kan se om det skulle bli en blödning eller vara något annat fel. Metoden innebär mindre smärta för den som gör bröstförstoringen samt att det är en mindre muskelpåverkan. Sen som sagt, det blir inga synliga ärr!

De impantat som Bellakliniken avänder sig är texturerade implantat och de kan lägga in silikonimplantat via armhålan med storlek upp till 1050 ml genom titthålsmetoden. Ska det vara större, så måste även de göra på det gamla vanliga sättet. Än så länge!

 

29 Jan 2018