Skaffa mig hårförlängning?

Jag har funderingar på att sätta i hårförlängning i håret. Jag vill ha lite längre och fylligare hår än vad jag har just nu. Jag har letat lite på nätet med för att hitta bra skötselråd för denna typ av hår. Det är ju lite mer att tänka på när man har löshår menar jag. Läste att många rekommenderar att man gör en daglig skötsel men också en lite mer ingående varje vecka, samt att man ska gå igenom sina fästen grundligt efter fem-sju veckor är också att föredra.

Sköta om sitt löshår

Tänkte dela med mig av de tips och råd jag hittade angående hårförlängning och löshår, fall det är fler än jag som tänkt satsa på det eller redan har. Bland annat ska man se till att styla med värmeskydd så man inte skadar håret. Det är även bra att använda hårvårdsprodukter med mycket fukt och näring. Det går att färga löshår, men då är det även bra att använda en vårdande färginpackning. Man bör se till att fläta håret när man tränar eller när man sover så att det inte trasslar sig i onödan. Sedan bör håret vara torrt när man ska sova, inte fuktigt. Samt att det är bra att borsta håret ofta!

Tycker själv att det inte verkar så krångligt att ha löshår, det är mest lika tips som jag ändå gör med mitt vanliga hår. Så det lutar nog åt att sätta i löshår!

 

19 Jul 2018