Trevligt med skönhetsbehandlingar

Något jag tycker om att unna mig, det är att gå på salong och få olika typer av behandling. Göra naglar Malmö till exempel, så att man får fina snygga naglar, det är inte fel. Det finns många nagelsalonger i Malmö att välja på, men jag har en favorit som jag går till. De vet hur jag vill ha det, så där är det bara sätta sig och få dem gjorda.

Hudvård och massage

Jag gillar även att få hudvård Malmö, på salong. Det är allt från ansiktbehandling till helt andra saker. Hudvårdssalonger är är bra för de har ofta flera olika saker att erbjuda. Då kan man göra även annat, som vaxning, laser med mera, om man behöver. En annan sak jag gärna gör, det är att gå och få massage. Ofta tar jag sån klassisk svensk massage, men det händer även att jag testar thai.

Hudvård hemma

När jag inte går på salong så tar jag hand om min egen hudvård på flera sätt. Jag brukar lägga ansiktsmasker, både såna man kan köpa och såna man kan göra själv. Sedan har jag en massa andra bra krämer, som jag använder på kroppen. Ibland brukar vi vara ett gäng tjejer hemma som gör som ett hemma-spa om man säger. Det är bra när man inte har möjligheten att kunna åka iväg på ett riktigt spa, även om det också är skönt att göra så klart.

25 Jul 2018